I løbet af livet oplever alle mennesker perioder, hvor der opstår et mere eksistentielt behov for at finde meningen med livet. Hvem er jeg? Hvad vil jeg med mit liv? Bruger jeg mit liv på det jeg ønsker?

Et ønske om personlig udvikling kan udspringe af et behov for at få kikket lidt nærmere på sit liv og måske ”få ryddet op” i de oplevelser og erfaringer, du har fået indtil videre. Her vil vi kunne arbejde med værdiafklaring som ofte er en øjenåbner for en selv. Ofte fantaserer vi om noget, som måske i princippet ikke er så vigtig, når alt kommer til alt.

Den selvudviklende samtale/hypnose kan hjælpe dig til at opnå øget selvindsigt og selvforståelse, hvorigennem du vil opleve at blive mere afklaret ifht. at finde dine værdier og meningen med dit liv.

I behandlingen kan jeg hjælpe dig med at opnå større indsigt i – og forståelse for – dine følelser, tanker og handlinger i denne periode af dit liv. Når du øger din bevidsthed om dig selv, eller får hjælp fra dit ubevidste sind via hypnose, vil du opleve en større afklarethed, der betyder, at du kan træffe de valg, der måske skal til for at opnå større mening og harmoni i dit liv. I behandlingen vil vi arbejde med dit livshjul.